Stockholm

Katrin vill nita Blondinbella

Bloggkriget fortsätter: "Jag kommer fan nita henne nästa gång".


Läs mer

"Jag kommer fan nita henne nästa gång hon kommer i min väg", så skriver Katrin Zytomierska i sin blogg i dag om Blondinbella.

Korståget mot Blondinbella har pågått länge. Och nu är Katrin på krigsstigen igen.

"När ska det här få ett stopp?! När ska någon ta tag i den där Blondinbellan och skaka om henne och dunka in vett i skallen på henne?! Det är ju fruktansvärt hur en sån här sak kan vara en så stor förebild för de små", skriver Katrin om mot Sveriges mest lästa bloggare som har uppåt 700 000 läsare i veckan. Sen frågar sig Katrin Zytomierska:

"Är det så här tonårsmammor känner med mig?! Fan, då vill jag be om ursäkt i alla fall. "

Det är inga snälla ord som Katrin spyr ut över blondinbloggerskan. Med anledning av att Bella i går skrev om hur illa hon tyckte om Skatteverkets nya revision av henne och hennes bolag skriver Zytomierska såhär:

"Hon skriver att de aldrig kan hitta nåt på henne för att hon driver ett seriöst företag. Ha ha ha. Men klart att det inte går att hitta nåt. Om ett företag ger henne 30 000 kronor som de stoppar i handen på henne för att hon ska skriva om deras kyl eller mascara eller vad det nu kan vara så är det ju kanske inget som hon ringer upp Skatteverket och informerar om. Hon är så falsk, falsk, falsk. Äckel päckel. Jag kommer fan nita henne nästa gång hon kommer i min väg.", skriver en rosenrasande Katrin.

Avslutningsvis är Katrin Zytomierska också förbannad på att den unga blondinbloggerskan tagit över "hennes" ställen.

"Så ser jag även att hon helt plötsligt har alla mina cafér, restauranger och platser över huvud taget som sina "nya favoriter". Hon har flyttat så att hon bor granne med mig. Hon handlar på MIN ICA. Hör du det, Blondinbella! DET ÄR MIN ICA!!!!", skriver Katrin Zytomierska på bloggen .

Blondinbella har ännu inte svarat på attacken på sin blogg.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.