IG, Blondinbella!

Blondinbella tar studenten med IG i en tredjedel av sina betyg. Kenza lyckades betydligt bättre.


I dag är det en stor dag för Isabella Löwengrip. Sveriges största bloggare, Blondinbella, tar nämligen studenten. Men utan helt godkända betyg. Det verkar som om livet som bloggstjärna kräver sina uppoffringar.

"Det har inte varit lätt, och det har varit gånger då jag har funderat på att hoppa av. Att driva flera företag, vara sitt varumärke som hela tiden synas i rampljuset och samtidigt fokusera på skolan har känns omöjligt ibland. Mitt betyg kommer inte att vara så högt som jag satsade på i ettan, 2/3 delar kommer att bestå av MVG (ettan, tvåan och halva trean på gymn.) och 1/3 del kommer att bestå av IG, kurser som jag valde bort i och med sjukskrivningen, så jag kommer att plugga upp dom betygen i höst", skriver Blondinbella på sin blogg.

En av Blondinbellas största konkurrenter, Kenza, har därmed sopat banan med Sveriges största bloggare. I alla fall när det gäller betyg.

"Åh, jag är så jävla glad! På fredag är gymnasiet över och jag har gjort riktigt bra ifrån mig. Betygen är nu satta och efter totalt 32 kurser under de här tre åren så har jag fått VG & MVG i majoriteten av dem. Resten G. Jag är så himla stolt över mig själv!", skriver Kenza i bloggen.

Löwengrip har tidigare sagt att hon vill studera juridik eller bli Sveriges justitieminister. Med så många IG:n kan det vara svårt att fullfölja de drömmarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!