Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fortsatt sexhån mot Blondinbella

Nöje | 22/04/2009 13:49

Finansministern och Blondinbella avbildas.

Som Nyheter24 tidigare skrivit om anklagade Katrin Zytomierska Blondinbella för att vara otrogen. Humorsajten 1000apor var snabba med att håna händelsen.

Detta gjordes på bloggen Vesslan genom att publicera en illustration på Blondinbella i sexuellt umgänge tillsammans med den ansvariga utgivaren av humorsajten Alex Schulman.

Detta har nu blivit en följetong på bloggen som kallas Blondinbellas påsättare. Där finns en rad kända personer avbildade i sexuella situationer med den 19-åriga Blondinbella.

De som finns avbildade är finansminister Anders Borg, FCZ-Tore, journalisten Fredrik Virtanen och även Alex bror Calle Schulman.

Det står även några rader under varje illustration. Bland annat:

"Vid ett illa planerat skiftbyte på Blondinbella AB uppstår en pinsam situation då Virtanen och Aro samtidigt inser att de är buksvågrar"

"När det är marigt på jobbet, vilket det är ganska ofta, brukar Anders Borg avvika en stund. Han hämtar upp Blondinbella i sin merca och stånkar på henne i sin "övernattningslya" på Östermalm. Nils vet ingenting."

Skrivet av: