Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Ni får aldrig kalla mig bimbo"

- 10/03/2009, 09:27 -

Blondinbella går till hård attack mot sina bimbokritiker.

Efter debattartikeln i Expressen som Nyheter24 skrivit om tidigare, blev det något av en läsarstorm. Många var kritiska till Blondinbellas attack på feminister och påstående att det är kvinnor själva som hindrar varandra från att nå framgång. Inte män.

Många kallade den unga bloggerskan för bimbo och påstod att hon fått allt serverat med silversked. Något som fått Blondinbella att reagera starkt. Nu går hon till motattack i sin blogg.

"Det är så komiskt bland kvinnor i Sverige för att många tror att det finns en viss procent framgång i landet som vi måste dela på. Har jag tagit 20 % så finns det bara 80% kvar som resten måste dela på. “Då är det lika bra att försöka trycka ner den här personen så att jag själv kan roffa åt mig några extra procent” Förstår inte kvinnor att framgång föder framgång?", skriver hon i sitt inlägg.

Som exempel jämför sig Blondinbella med Karolina Klüft, som hon anser vara en inspirerande, framgångsrik kvinna som därmed också föder framgång. Men att kämpa i motvind är inte bara dåligt, förklarar Blondinbella. "Jag blir stark som tusan!".

"Ni som sitter och skriver gång på gång att jag är så otroligt korkad, varför tar ni inte tag i era egna liv istället för att klaga på mitt? Medan ni klagar så jobbar jag ihop till min första miljon på banken, idag har jag redan tjänat så pass att jag skulle kunna sluta jobba i ett år och ändå ha samma lön. Avundsjuka klär ingen."

Skrivet av: