Måndag 14 Jun
Stockholm

Katrin säger förlåt

Katrin Zytomierska har bett Marcus Birro om ursäkt för sitt uttalande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Katrin har insett att hon betett sig illa. I går ringde hon upp Marcus Birro för att be om ursäkt.

– Hon har ringt och bett mig om ursäkt. Vilka motiv hon har, vilka som står bakom hennes rygg - det orkar jag inte rota i. Men när hon ringer och låter som att hon uppriktigt ber om ursäkt, då godtar jag givetvis det. Det var bra gjort, det är väl inte så lätt, och hon har gjort en grej av att aldrig be om ursäkt, säger Marcus Birro enligt Expressen.

På sin blogg hade hon nämligen kallat Birro för judehatare. Han övervägde en polisanmälan efter Zytomierskas uttalande, vilket fick TV4 att kalla till krismöte. Där beslutades att programledaren skulle ta en paus.

Just nu råder det stort kaos på kring framtiden för "Idol Eftersnack", trots Katrins försök att mäkla fred, skriver Expressen.

– Jag har insett att jag gjort ett misstag. Ett jävligt stort sådant. Jag har anklagat en människa för att vara något som han inte är. Jag har insinuerat att Marcus Birro skulle ha något emot judar. Detta är felaktigt. Det vet jag för att jag ringde upp Marcus. Jag ringde upp honom för att be om ursäkt för det som jag skrivit. Detta gör jag för att jag inser att det var fel, skriver Katrin på sin blogg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela