Hård vårdnadstvist om Michaels barn

Debbie Rowe kan få vårdnad om barnen och också stor ekonomisk ersättning.


Det var under nittiotalet som Debbie Rowe blev känd som kvinnan som födde Michael Jacksons två barn. Hon arbetade som sjuksköterska på kliniken där stjärnan behandlade sin hudsjukdom vitiligo. Så småningom bjöd han ut henne, de blev ett par och gifte sig inte så långt därefter. Efter en insemination födde också Debbie Rowe barnen Paris Katherine, 11, och Prince Michael, 12.

Efter Michael Jacksons dramatiska död visar det sig nu att Rowe även efter skilsmässan då hon ska ha avsagt sig sina föräldrarättigheter, har rätt till vårdnad om de två barnen. Barn som hon inte haft någon kontakt sedan de föddes enligt familjen Jackson.

Och enligt kändissajten TMZ kommer Debbie Rowe med all säkerhet att ansöka om vårdnad. Det här skulle inte bara innebära att hon får två barn att ta hand om utan också rätt till en stor ekonomisk ersättning från Michael Jacksons dödsbo.

Samtidigt låter sångarens familj meddela att de kommer att göra allt i sin makt för att bestrida Rowe. "Barnen måste stanna i familjen" och det faktum att de inte känner sin biologiska mamma är ett av deras tunga argument, enligt TMZ.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.