Stockholm

Hård vårdnadstvist om Michaels barn

Debbie Rowe kan få vårdnad om barnen och också stor ekonomisk ersättning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under nittiotalet som Debbie Rowe blev känd som kvinnan som födde Michael Jacksons två barn. Hon arbetade som sjuksköterska på kliniken där stjärnan behandlade sin hudsjukdom vitiligo. Så småningom bjöd han ut henne, de blev ett par och gifte sig inte så långt därefter. Efter en insemination födde också Debbie Rowe barnen Paris Katherine, 11, och Prince Michael, 12.

Efter Michael Jacksons dramatiska död visar det sig nu att Rowe även efter skilsmässan då hon ska ha avsagt sig sina föräldrarättigheter, har rätt till vårdnad om de två barnen. Barn som hon inte haft någon kontakt sedan de föddes enligt familjen Jackson.

Och enligt kändissajten TMZ kommer Debbie Rowe med all säkerhet att ansöka om vårdnad. Det här skulle inte bara innebära att hon får två barn att ta hand om utan också rätt till en stor ekonomisk ersättning från Michael Jacksons dödsbo.

Samtidigt låter sångarens familj meddela att de kommer att göra allt i sin makt för att bestrida Rowe. "Barnen måste stanna i familjen" och det faktum att de inte känner sin biologiska mamma är ett av deras tunga argument, enligt TMZ.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.