Blondinbella festade med Idolgänget

När demonfestfixaren Bindefeld hade fest på Stureplan kom gräddan av kändiseliten.


Stureplan: Med uttrycket "Big fan of premiärer" bjöd Micael Bindefeld in till MQ's tvåårsfest i Sturegallerian vid Stureplan.

Där var festens fokus den nyblivna artonåringen Blondinbella som gick runt med ett champagneglas i handen. Hennes första officiella partyvisit. Hon log och det verkligen lyste om flickan. Kanske var det bubbeldrickan som tagit fart. Hon stod och tisslade med sin blogg-väninna Miss Inga.

Där fanns också Idolgänget. De var inte lika noga med åldern och även de mindreåriga var samlade. Kanske höll producentenen Lili Assefa Johan Palm i handen. Loulou inrättade sig under diskokulan och såg ut att trivas i vimlet.

Med på festen var också Markus Fagervall och Kishti Tomita. De både kunde vittna om hur livet närmar sig en höst när Idolsändningarna är över. Hur festinbjudningarna som hänger på kylskåpet inte bytts ut sen i fjol. Hur röda mattan bytts ut mot kö. Ungdomarna i bloggosfären och Idol har framtiden framför sig och många fester att besöka.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.