Katrin Zytomierska polisanmäld

Bloggerskan och modellen Marie Plosjö har polisanmält Katrin Zytomierska.


Den före detta glamourmodellen och bloggerskan Marie Plosjö har polisanmält Katrin Zytomierska för förtal. Anledningen är ett blogginlägg om den våldtäkt som Plosjö blev utsatt för som 18-åring.

Berättade om våldtäkterna

Det var i början av sommaren som Marie Plosjö gick ut i media och berättade att hon utsatts för två våldtäkter som ung. Den förste förövaren var en nära bekant som senare friades i rätten på grund av brist på bevis.

– Jag försökte hitta ursäkter till hans beteende. Jag tänkte att han kanske haft en svår barndom, att jag sänt ut fel signaler, att jag hade fel kläder, att han inte mådde bra, berättade hon för Aftonbladet.

Bloggkrig

Ett utspel som nu startat ett bloggkrig. För under rubriken "Sanningen om Marie Plosjös utspel" anklagar Zytomierska Marie Plosjö för lögn. Hon ska enligt henne ha fabricerat anklagelserna om våldtäkt för att "hänga kvar lite i rampljuset" och "tjäna pengar på det".

"Jag ska nu berätta för er om hur det gick till när Bingo och Marie Plosjö lärde känna varandra och hur de började ha sex med varandra och hur det hela slutade med att hon nu sitter och hittar på att han våldtagit henne och hon gör detta för att tjäna pengar. Hon är enligt mig galen och sjuk så det är säkert inte medvetet som hon göra det här, men när det drabbar folk i min närhet så känner jag att det är viktigt att berätta hur det egentligen ligger till. Jag tycker att det vore bra om folk som läser hennes snyftande i tidningarna får veta att hon inte alls blivit våldtagen utan att hon låtsas som att hon har det för att få hänga kvar lite i rampljuset och för att hon faktiskt tror att hon kommer att tjäna pengar på det.", skriver Katrin Zytomierska i sin blogg.

Polisanmäler Katrin Zytomierska

Nu har Marie Plosjö med sin familj alltså polisanmält Katrin Zytomierska för förtal. Något hon skriver om i sin blogg.

"Vad säger att hennes historia som hon fått berättat av Bingo är den enda rätta? Är ett rykte automatiskt sanning?Jag har aldrig nämnt Bingo i något sådant sammanhang. Det är hans tjej som gör det. Jag och Monia har stämt honom för kontraktsbrott. Mitt våldtäksmål är ett annat fall... Katrins inlägg är polisanmält och jag har tagit skärmdumpar på allt som rör saken och kommer tillföra det i anmälan."

Nyheter24 har varit i kontakt med Katrin Zytomierska men hon vill inte kommentera.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.