Omer talar ut: "Michael är inte min pappa"

"Han och jag var bara väldigt nära. Han var min bästa vän."


Den norske rapparen, Omer Bhatti, har under den senaste tiden påståtts vara Michael Jacksons hemlige son.

Nu tillbakavisar Omer ryktena men avslöjar att Michael behandlade honom som en son efter att ha erbjudit honom och hans familj att flytta in med honom på Neverland.

Omer som bodde på Neverland i åtta år säger att kungen av pop var hans bästa vän.

Föräldrarna finns i Norge

Men han berättar även att det inte finns någon biologisk länk mellan honom och Michael, trots de rykten som säger att han är Michaels utomäktenskapliga barn.

Omer berättar att Michael alltid brukade säga att han var som en son för honom och att det var de orden som måste ha startat ryktesspridningen.

–Michael är inte min pappa. Han och jag var bara väldigt nära. Han var min bästa vän, ska Omer ha sagt till en nära vän i Oslo enligt Daily Mirror.

Men Omer säger att hans riktiga föräldrar finns i Norge.

Omer är i chock

Under Michaels minnesstund i Los Angeles tidigare denna månad fick Omer fick sitta med stjärnans familj på första raden. Något som stärkte ryktena.

–Anledningen till att jag blev tillfrågad att sitta med hans familj under minnesstunden är för att jag var Michaels närmaste vän - inte för att jag är hans son.

Omer anförtrodde också en tjejkompis att han är i chock efter Michaels död.

–Michael var en väldigt speciell person för mig och jag kan inte förstå att han är borta. Jag är fullständigt chockad. Jag har gått ned i vikt eftersom jag inte kan äta någonting. Allt jag kan tänka på är Michael och hur han dog, ska Omer ha sagt enligt Daily Mirror.

Föräldrarna anställdes av Michael

Omer flyttade till Neverland 1996 efter att Michael träffat honom och hans föräldrar i Tunisien där den då 12-årige Omer var på semester.

Michael blev så fäst vid Omer att han insisterade på att han, tillsammans med sin mamma, pappa och syster, skulle flytta till honom i Los Angeles på direkten.

Han gav Omers mamma, Pia Bhatti, ett jobb som barnsköterska åt hans son Prince Michael och anställde Omers pappa, Huayoun Bhatti, som chaufför.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!