Kate Moss jagar nya rockstjärnor

Supermodellen och Simon Cowell domare i ny talangjakt.


Kate Moss ska bli domare i en ny musiktalangjakt.

Den 35-åriga supermodellen har blivit kontrakterad av tevestjärnan Simon Cowell och den nära vännen - mångmiljarden Sir Philp Green - för att sitta med i juryn på en helt ny brittisk teveshow.

Programmet ska vara som en blandning av Cowelss flaggskepp X Factor och Britain's Got Talent - och ge en ny musikgrupp chansen att bli fullfjädrade rockstjärnor. Målet är att hitta en ny supergrupp som kan ge band som Oasis och Coldplay en match.

Det väntas lanseras först i USA för att sedan följas upp i Storbritannien senare.

Showen blir Kate Moss första stora insats inom teve och innebär ett stort framsteg för supermodellen, vars karriär nästan ödelades när hon blev påkommen med att snorta kokain 2005.

En källa nära Kate säger till brittiska Daily Mirror:

– Kate är alldeles upprymd över att börja med teve. Hon har letat efter ett stort globalt projekt att sätta tänderna i sen en tid tillbaka nu och väntan gav betalt till slut.

Kate Moss, som tidigare var ihop med skandalsångaren Pete Doherty, dejtar sedan en tid tillbaka en annan musiker, Jamie Hince, gitarrist i rockbandet The Kills.

– Kate är peppad på att vara med från start. Hon är en gigantisk musikälskare och alla känner till hennes känsla för att hitta nya, trendiga band. Det är ett av de få områden vid sidan om mode som hon känner sig riktigt säker på, säger källan till Daily Mirror.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!