Katrin: "Svininfluensan är en pr-kupp"

"De hetsar och skapar ett kaos i världen helt i onödan. Det är en pr-kupp."


Katrin Zytomierska är på krigsstigen igen. Hon har bestämt sig för att hon inte ska låta sig luras.

Katrin tror nämligen inte på den rådande svininfluensan.

Hon är i stället irriterad på svininfluensan och att folk är rädda för den.

"I media pratas det om den som om det var en ny form av AIDS som börjat sprida sig genom att man ser på varandra. I hela Asien springer folket runt i munskydd och i Europa hetsar de olika länderna om ett vaccin som inte finns", skriver hon på sin blogg.

Katrin berättar att hon har pratat med sin mamma i Polen som berättat att man i Polen inte lyckats ta fram ett vaccin mot influensan. Därför tror Katrin att svininfluensan är en pr-kupp.

"De hetsar och skapar ett kaos i världen helt i onödan. Det är en PR-kupp. Det är så tydligt att det är det".

Katrins teori är att svininfluensan är en vanlig influensa som inte alls är farlig. Därför har hon börjat att tänka bort ordet "svin" varje gång som läkare pratar om svininfluensan så hon bara hör ordet "influensa". Eftersom det, enligt henne, är precis vad det är.

"Testa ni med, det blir askul. 'Influensan har spridit sig...', 'Nu har en flicka i södra Skåne insjuknat i influensa...'. Skittöntigt".

Sedan föreslår hon att man i stället ska byta fokus till folk med "dålig mage" och säga hästdiarré istället för diarré.

"Den gamla svininfluensan är den nya hästdiaréen. Kom igen nu! Nu ska vi visa att bloggare har makten. Nu kör vi! Mediadrev...", avslutar hon blogginlägget med.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!