Peter: "Jag lämnar inte Jordan"

Peter Andre är trött på alla rykten. Nu talar han klarspråk så att alla förstår.


Peter Andre befinner sig i USA där han gör klart sitt senaste album. En ocean bort befinner sig frun Katie Price också känd som Jordan. Hon har valt att stanna hemma i London med barnen för att göra reklam för sin nya hårvårdslinje.

Med tanke på de senaste månadernas rykten och uttalanden från paret, talar det här sitt tydliga språk. Jordan och Peter är på väg att skiljas. Men som bekant är nöjesvärlden en riktig berg-och-dalbana. Nu ryter Peter Andre ifrån och talar klarspråk.

– Det är bara rykten, bara rykten, sa Peter Andre om skilsmässoryktena enligt The Sun.

– Bara en massa jävla skitsnack.

Vi får hoppas att han menar det. Rykten om skilsmässa började cirkulera när paret öppenhjärtigt berättade om högljudda bråk och att de spenderat tid ifrån varandra. Ett publicitetsjippo som alltså slog tillbaka.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".