Lördag 15 Maj
Stockholm

Gynning bröt ihop av sina bröst

Carolina Gynning bröt ihop efter Kjell Bergqvists bröstkommentar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De som minns Carolina Gynning för några år sedan minns inte bara bara Big Brother utan också en storbystad blondin och drygt ett år efter dokusåpavinsten dök upp framför kamerorna igen. Den här gången som programledare i TV4:s Förkväll tillsammans med Mari Jungstedt, Carina Berg, Alexandra Pascalidou och Kayo.

– Mestadels hade vi det härligt tillsammans, men det var också en hel del bråk och bitchighet oss tjejer emellan. Vi brukade prata ut om problemen precis före sändningarna, annars hade vi inte lyckats hålla masken under programmet.

Det blev som bekant en imponerande karriärstart men också en vändpunkt för Gynning skriver hon i sin nya bok Ego Woman. Det var när skådespelaren Kjell Bergqvist gästade programmet och pikade med kommentaren "schysta lökar".

– Efter kommentaren fortsatte han att prata om mig i tevesoffor och sa att TV4 skulle tvingas plocka upp mina spillror när alla insåg att jag var ett misslyckande. Jag kände mig fullständigt trampad på. Han framställde mig som ett hjälplöst offer. Det var en jobbig tid, säger hon.

Carolina Gynning bröt ihop och började gå i terapi. I samma väva opererade hon ut sina silikonimplantat och blev mörkhårig. En makeover som gick hem i Sverige.

– Jag insåg att jag var tvungen att kasta av mig bimbomanteln för att kunna avancera från knulldocka till affärskvinna. Tuttarna stod i vägen för mina karriärambitioner.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela