Gynning bröt ihop av sina bröst

Carolina Gynning bröt ihop efter Kjell Bergqvists bröstkommentar.


De som minns Carolina Gynning för några år sedan minns inte bara bara Big Brother utan också en storbystad blondin och drygt ett år efter dokusåpavinsten dök upp framför kamerorna igen. Den här gången som programledare i TV4:s Förkväll tillsammans med Mari Jungstedt, Carina Berg, Alexandra Pascalidou och Kayo.

– Mestadels hade vi det härligt tillsammans, men det var också en hel del bråk och bitchighet oss tjejer emellan. Vi brukade prata ut om problemen precis före sändningarna, annars hade vi inte lyckats hålla masken under programmet.

Det blev som bekant en imponerande karriärstart men också en vändpunkt för Gynning skriver hon i sin nya bok Ego Woman. Det var när skådespelaren Kjell Bergqvist gästade programmet och pikade med kommentaren "schysta lökar".

– Efter kommentaren fortsatte han att prata om mig i tevesoffor och sa att TV4 skulle tvingas plocka upp mina spillror när alla insåg att jag var ett misslyckande. Jag kände mig fullständigt trampad på. Han framställde mig som ett hjälplöst offer. Det var en jobbig tid, säger hon.

Carolina Gynning bröt ihop och började gå i terapi. I samma väva opererade hon ut sina silikonimplantat och blev mörkhårig. En makeover som gick hem i Sverige.

– Jag insåg att jag var tvungen att kasta av mig bimbomanteln för att kunna avancera från knulldocka till affärskvinna. Tuttarna stod i vägen för mina karriärambitioner.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.