Stockholm

"Jag känner mig skitdum"

Dominika Peczynski vill reda ut bråket med Katrin Zytomierska.


Läs mer

Dominika Peczynski påstod att Alex Schulman slagit Katrin Zytomierska. Något som fick den senare att se rött. Dominika ljög enligt Katrin. Men nu verkar bråket mellan de båda bloggerskorna få sin lösning. Eller åtminstone sin förklaring. Nu går Dominika nämligen ut i sin blogg och försöker förklara vad som hänt mellan de två.

"Jag har aldrig sagt att jag vet att Alex slagit Katrin. Däremot har jag sagt till ett par människor att jag hört att han gjort det. Detta har Katrin fått höra. Nu känner jag mig skitdum. Hon trodde dessutom att ryktet kom från mig, vilket det inte gör.", skriver hon.

Till saken hör att Dominika Peczynski själv blivit misshandlad av sin före detta pojkvän. Den som startade ryktet var en god vän till Peczynski. En vän som sa att han med all säkerhet visste att Alex slagit Katrin. Något som gjorde att Dominika hamnade i klaveret.

"Jag har ibland svårt att hålla käften och sitter och gafflar med folk utan att tänka på konsekvenserna. Jag är oerhört ledsen av att ha sårat Katrin, som jag ju gillar väldigt mycket. Vi har hur som helst talat ut nu och jag hoppas verkligen att hon har förlåtit mig.", skriver hon i sitt senaste blogginlägg.

Dominika Peczynski har inte bara hamnat i bråk med Katrin Zytomierska utan också Marcus Birro som hon kallat för antisemit. Så ännu är inte dramat över för hennes del.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.