"Jag känner mig skitdum"

Dominika Peczynski vill reda ut bråket med Katrin Zytomierska.


Dominika Peczynski påstod att Alex Schulman slagit Katrin Zytomierska. Något som fick den senare att se rött. Dominika ljög enligt Katrin. Men nu verkar bråket mellan de båda bloggerskorna få sin lösning. Eller åtminstone sin förklaring. Nu går Dominika nämligen ut i sin blogg och försöker förklara vad som hänt mellan de två.

"Jag har aldrig sagt att jag vet att Alex slagit Katrin. Däremot har jag sagt till ett par människor att jag hört att han gjort det. Detta har Katrin fått höra. Nu känner jag mig skitdum. Hon trodde dessutom att ryktet kom från mig, vilket det inte gör.", skriver hon.

Till saken hör att Dominika Peczynski själv blivit misshandlad av sin före detta pojkvän. Den som startade ryktet var en god vän till Peczynski. En vän som sa att han med all säkerhet visste att Alex slagit Katrin. Något som gjorde att Dominika hamnade i klaveret.

"Jag har ibland svårt att hålla käften och sitter och gafflar med folk utan att tänka på konsekvenserna. Jag är oerhört ledsen av att ha sårat Katrin, som jag ju gillar väldigt mycket. Vi har hur som helst talat ut nu och jag hoppas verkligen att hon har förlåtit mig.", skriver hon i sitt senaste blogginlägg.

Dominika Peczynski har inte bara hamnat i bråk med Katrin Zytomierska utan också Marcus Birro som hon kallat för antisemit. Så ännu är inte dramat över för hennes del.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

1 timme sedan
Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

3 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.