Chris Brown dumpad av Timbaland

Sångaren Chris Brown stöter på allt fler bakslag med sin tilltänkta comeback.


Det går motigt för Chris Brown just nu. Gamla synder glöms inte helt lätt i synnerhet inte när de råkar bestå i att misshandla sin flickvän. Förutom att fansen tycks ha övergett honom med tusentals osålda turnébiljetter så dumpas han nu också av sina artistkollegor.

Brown som skulle bidra med sångröst i låten The One I Love, på Timbalands nya album blev helt sonika bortklippt. Det hela förklaras med en simpel schemakrock artisterna emellan.

– Beslutet togs gemensamt sedan båda artisterna samtidigt jobbade på sina egna soloalbum. Chris är vår vän, säger Timbalands presstalesman enligt The Sun.

Som av en händelse släpper både Timbaland och Chris Brown sina skivor den 8 december. Konkurrens "vänner" emellan med andra ord.

Skrivet av:

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

igår 20:30

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

igår 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

igår 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

igår 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

igår 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

igår 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!