Chris Brown attackerad av kvinna

Chris Brown stötte på en riktigt argsint kvinna under sin skivturné.


Efter misshandeln av Rihanna har Chris Brown sannerligen skaffat sig fiender för att inte säga hatare. Inför hans kommande turné och släppet av hans nya skiva Graffiti hade stjärnan tagit sig ut på gatorna för att träffa fansen.

Trots att ett hundratal av Brown-fans samlats för att hylla sin hjälte blev han utsatt för en chockartad attack av en förbannad kvinna.

– Jävla misshandlare. Jag hoppas att någon slår skiten ur dig!, skrek kvinnan.

Chris Brown själv låtsades inte höra attacken, log och gick helt sonika därifrån efter att ha poserat på bild med flera fans.

Kolla in attacken nedan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

3 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

idag 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

idag 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

idag 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

idag 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

idag 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!