Gwyneths sjuka och besatta detoxtips

Den smala skådespelerskan lär ut galna diettips på internet.


Gwyneth Paltrows nya hälsosajt GOOP har skickat ut ännu ett nyhetsbrev. Här lär Paltrow ut sina läsare hur de ska påbörja sin detoxdiet. Syftet med dieten är att rensa kroppen från onödiga slaggprodukter genom att äta begränsat och strikt under en kort tidsperiod.

Men Gwyneth går för långt. I sjudagars-detoxen lär hon ut hur läsarna endast ska dricka flytande juice och äta grönsaker.

Frågan är hur pass bra och pålitlig Gwyneth är på att ge råd. I januari förra året lades hon i på sjukhus, och rykten skvallrar om att tvåbarnsmamman tog sin makrobiotiska diet för långt. Då levde hon på bara ångkokta grönsaker och fisk och hade precis börjat fasta, skriver Celebitchy.

Till frukost rekommenderar Gwyneth ett glas ljummet vatten med pressad citron i. Sugen?

Skådespelerskan omger sig också med personer som är lika besatta av mat och träning som hon själv. Gwyneth och träningsfanatiska Madonna delar samma tränare, som har fått utstå kritik då hon rekommenderat en diet på endast 800 kalorier om dagen. En kvinna bör äta minst 1 500 kalorier för få i sig den näring hon behöver.

När Paltrow tidigare var gäst hos Oprah passade hon på att laga ett av sina favoritrecept, misofisk. Något värdinnan Oprah senare avslöjade var något av det värsta hon ätit.

Tidigare i höstas berättade Gwyneth att hon var aktuell med ett matprogram där hon tillsammans med en kock reser runt i Spanien och lagar mat. Succé?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!