Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Peddolanski" får stöd av sexoffer

Nöje | 13/01/2009 07:55

Regissören Roman Polanski får stöd av sitt offer som han förgrep sig på.

Det blev ett nesligt nederlag för den 75-årige Roman Polanskis försök att bli av med sexanklagelserna. Domstolen avfärdade hans argument om jävighet. Men nu får den polske regissören oväntat stöd - från sitt offer.

Nu vill även Samantha Geimer att målet mot Polanski avskrivs. Uppmärksamheten har blivit för mycket, både för hennes familj, vänner och henne själv.

– Jag är inte längre ett 13-årigt barn. Jag har tagit itu med svårigheterna av att vara ett offer, jag har övervunnit dem alla med ett undantag. Varje gång det här målet tas upp i domstol, fokuseras det väldigt mycket på mig, min familj, min mamma och andra. Den här uppmärksamheten är jobbig och är inte värd att upprätthållas, säger Samantha Geimer enligt CNN.

Samtidigt passar hon på att kritisera åklagarmyndigheten i Los Angeles. En kritik som hon alltså delar med sin förövare Polanski. Den 21 januari har Roman Polanski möjlighet att lägga fram sin nya argumentation i sin helhet. Problemet är bara att han måste befinna sig i USA då med risk för att bli arresterad. Även det något som Samantha Geimer vänder sig emot.

– Om Polanski inte kan närvara vid domstolen, kommer jag att göra det för att söka avvisning av målet. Min position är helt klar, säger hon enligt CNN.

Vissa barn ska man se upp med:

Skrivet av: