Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Obamas döttrar till Hogwarts

Nöje | 28/01/2009 17:03

Bush har knappt hunnit lämna presidentposten innan Voldermort slår till.

Familjen Obama är nyinflyttade i Washington DC. Där har döttrarna Sasha och Malia börjat på en ny skola. Hela distriktets skolor har slagits om att få döttrarna som studenter då det anses prestigefullt att utbilda presidentbarnen.

Nu har döttrarna blivit inbjudna till en ovanligare skola. Harry Potter-skolan Hogwarts har skickat en officell inbjudan.

Det var när Potter själv, Daniel Radcliffe, var i USA under presidentinvigningen som han bjöd in tjejerna.

– Jag vill ta tillfälet att ge en öppen inbjudan till Obama att om deras döttrar vill, kan de få en privat guidad tur på Harry Potter-studion. Jag skulle bli hedrad över att få vara deras personliga guide, säger Radcliffe enligt Daily Beast.

Tidigare har döttrarna fått hälsa på Miley Cyrus. Familjen är populära gäster i teve. Nu undrar alla om mamma Michelle kommer vara med i Martha Stewart och laga soul food.

Frågan är om döttrarna hamnar i hemmet griparna i Gryffindor eller ormarnas Slytherin. Demokraterna brukar förknippas med en åsna.

Skrivet av: