Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mel B: "Brown måste straffas"

Nöje | 17/02/2009 20:12

Förre detta Spice Girls-stjärnan stödjer Rihanna.

Svullnader, blåmärken, sprucken läpp, blodig näsa och bitmärken på armen. Det var resultaten efter den blodiga misshandeln på popstjärnan Rihanna dagen innan hon skulle uppträda på Grammisgalan i USA. På söndagen häktades hennes soulsjungande pojkvän Chris Brown.

Tidigare har bland annat Jay-Z, John Legend och Kanye West uttalat sig och beklagat sig över misshandeln. Jay-Z ska till och med ha hotat honom till livet.

Nu berättar Mel B om hur hon reagerade när hon fick höra den tråkiga nyheten.

–Jag lyssnade på radio här i Los Angeles när Kanye West berättade om det. Direkt efter skickade jag ett sms till Rihanna för att höra om hon var okej.

–Att det här händer en superstjärna som Rihanna hoppas jag kan fungera som en ögonöppnare. Om ryktena stämmer måste Chris Brown straffas. Ingen kvinna förtjänar att bli behandlad på det sättet och jag hoppas att hon vet att det finns tonvis med stöd för henne, sa hon enligt The Mirror.

Skrivet av: