Erika får Schulman att skratta

Alex Schulman fortsätter langa kritik i Nyheter24:s bloggtävling.


Bara två dagar återstår. Möjligheten att vinna kläder för 15 000 kronor på Natalie Schuterman. Turen har kommit till Nyheter24:s egen bloggare Amerika att få smaka Schulman-piskan.

Men till skillnad från de flesta andra gånger verkar det inte vara piska som gäller den här gången. Snarare har succébloggaren Alex Schulman en hel del gott att säga om Erika Johnson.

– Hon kan ju inte direkt skriva. Det är särskrivningar, kommateringsfel, syftningsoklarheter och all skit ni kan tänka er. Men å andra sidan – vilken bloggtjej kan skriva? Hon är inte ensam om defekten. Det som faktiskt gör henne unik är att hon har humor och självdistans, säger Alex Schulman och fortsätter sitt omdöme:

– Hon tar inte det här på ett sånt jäkla allvar. Jag älskar sådana människor. Dessutom har hon i ett par, tre bildblogginlägg skrivit en snabb liten lustighet som fått mig att skratta högt. Det är inte mycket som får det nu för tiden. Bra jobbat, Erika!

Så även om Erika ligger på dryga 2 procent av rösterna, har hon en entusiastisk beundrare i Alex Schulman. Något som Kenza och Linda Rosing inte kan skryta med.

Men som sagt så är det ni läsare som avgör vem som får shoppa loss. Lägg din röst på din favorit. Tävlingen avslutas den 28 februari.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!