Fredag 23 Apr
Stockholm

Salladsbråket fortsätter

Salladsbråket är inte över. Dominika och Federley anklagas för att smita från hyran.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under våren 2007 bestämde sig Fredrick Federley och Dominika Peczynski för att ta över en salladsbar. En historia som blev långt mycket jobbigare än vad de själva trodde. Lokalen låg på Stureplan och hyrdes ut av Suzanna Hultén som i sin tur hyrde av fastighetsägaren Fabegé AB. Men bara efter några månader tvingades kändisduon stänga salladsbaren. Det hela gick inte runt.

Men salladsbråket är långt ifrån över. Fallet har gått till tingsrätt och Suzanna Hultén anklagar Dominika och Fredrick för att smita från hyran på 400 000 kronor.

– Jag trodde jag kunde lita på Federley som är en folkvald politiker. Han försöker hitta en anledning att kasta över ansvaret på mig till varför de lämnat allt, säger hon enligt Expressen.

När Nyheter24 når Dominika Peczynski på telefon är hon less på salladsbråket:

– Det här är helt befängt. Hon har hyrt ut en lokal som inte höll måttet. Vi hade en hälsoinspektör som sa att i princip allt var undermåligt och att de skulle stänga ner oss om vi inte åtgärdade det.

Något som Suzanne Hultén aldrig gjorde trots löften. Enligt Dominika har Suzanne också gjort sig skyldig till varumärkesstöld när hon använt deras logotyper. Men mest av allt är hon trött på den vinklade mediabevakningen.

– Det är vinklat som om jag och Fredrik är två kapitalistsvin. Det är väldigt långt från sanningen, säger hon och fortsätter.

– Det har hänt flera gånger. De vill helt enkelt rida på vårt kändisskap. Jag tycker Expressen kunde ha ringt mig också, säger Dominika Pezcynski till Nyheter24.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela