Federley och Tony Irving ihop?

- 29/10/2008, 16:20 -

Tony Irving och Fredrick Federley sågs hångla. Nu undrar många om de är ihop.

Klubben NOX är stället där det händer saker. Åtminstone när det kommer till bögarna. Och i alla fall om man var där i går. För bland champagneglas och B-kändisar verkade högerpolitikern Fredrick Federley och Tony Irving ha hittat varandra.

"Kvällens skvaller: Tony Irving från Let's Dance var på minglet, drack några glas champagne och hånglade med en mycket känd högerpolitiker. Kan det vara kärlek i luften eller försökte bara Tony lära folkmakten att dansa rumba?", skriver Kanal 5-bloggaren Per-Robin Gustafsson.

Med tanke på de senaste ryktena om att paret skulle vara ihop borde det här kunna ses som en bekräftelse. Men Federley verkar inte ge mycket för Tony Irving som pojkvän.

"Det har kommit frågor om huruvida jag är ihop med Tony Irving eller inte. Det är jag inte. Vi är mycket goda vänner och det är allt det är.", skriver han på sin blogg och fortsätter:

"Sen kanske Tony och jag råkade hångla i går och det är därför det kommit frågor. Men det får man väl göra?...Hade ingen annan och hångla med annat än Lotta och jag är ju inte lesbian så jag fick väl ta vad som fanns."

Skrivet av: