Federley och Tony Irving ihop?

Tony Irving och Fredrick Federley sågs hångla. Nu undrar många om de är ihop.


Klubben NOX är stället där det händer saker. Åtminstone när det kommer till bögarna. Och i alla fall om man var där i går. För bland champagneglas och B-kändisar verkade högerpolitikern Fredrick Federley och Tony Irving ha hittat varandra.

"Kvällens skvaller: Tony Irving från Let's Dance var på minglet, drack några glas champagne och hånglade med en mycket känd högerpolitiker. Kan det vara kärlek i luften eller försökte bara Tony lära folkmakten att dansa rumba?", skriver Kanal 5-bloggaren Per-Robin Gustafsson.

Med tanke på de senaste ryktena om att paret skulle vara ihop borde det här kunna ses som en bekräftelse. Men Federley verkar inte ge mycket för Tony Irving som pojkvän.

"Det har kommit frågor om huruvida jag är ihop med Tony Irving eller inte. Det är jag inte. Vi är mycket goda vänner och det är allt det är.", skriver han på sin blogg och fortsätter:

"Sen kanske Tony och jag råkade hångla i går och det är därför det kommit frågor. Men det får man väl göra?...Hade ingen annan och hångla med annat än Lotta och jag är ju inte lesbian så jag fick väl ta vad som fanns."

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.