Måndag 2 Aug
Stockholm

Cyrus hintar slutet för Hannah Montana

Disneys stora stjärna krånglar om framtiden likt Zlatan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Miley Cyrus show Hannah Montana är de svenska tevetittarnas nya favorit. Internationellt röner Disney-showen framgångar och med en ny film på gång har Hannah Montana aldrig varit större än nu.

Samtidigt ryktas det sedan en tid att Miley med pappa Billy Ray kräver ett sockrat kontrakt för att göra en säsong till. Nu tas frågan upp igen med fortsatt oklara svar från Miley.

– Den här filmen var aldrig meningen att bli slutet för Hannah Montana. Saken är att flera menar att seriens framtid ligger i mina händer, men det är inte upp till mig. Det är upp till Disney om de vill ha fler avsnitt, och vi hoppas att de vill det, säger Cyrus skriver ASS.

Det hela påminner om som Zlatan Ibrahimovic tilltänkta flytt från Inter. Där ger klubben, agenten och Zlatan själv helt olika bud. Cyrus som står på toppen av sin karriär vill se sig om efter andra framgångar.

– Jag kan inte vara Hannah Montana för alltid. Jag måste ha något efter det här. Jag kan inte göra det när jag är 30 år.

Samtidigt har Cyrus saknat kollegorna under avbrottet för filminspelningen. Likt Zlatans landslagsuppehåll.

– Det här är första gången jag träffar alla mina vänner på sju månader. Det är svårt liksom. Med alla grejer som händer i den här branschen. Jag vill bara göra något som jag verkligen älskar.

Hur kommer det bli? Som det är nu är Miley ohotat störst i sin kanal. Men kanske kommer får vi se Miley Cyrus spela med de största stjärnorna och göra upp om de stora tittarsiffrorna och prispengarna nästa säsong.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela