De vill att Laila Bagge ska förlora

De andra deltagarna hoppas att Magnus Samuelsson vinner Let's Dance.


Det drar ihop sig till dansigt svettig final av Let's Dance i kväll. Magnus Samuelsson står mot Laila Bagge. Amatören mot proffset. Men frågar man de andra deltagarna så står det klart att de helst vill se att Bagge förlorar. Och Morgan Alling som överraskande åkte ut i förre veckan, är en av de som sällar sig till Samuelsson-hejjarna.

– Han är andemeningen med "Let's dance" - någon som inte kan dansa men som lär sig. Han var ju så stel från början, se på honom nu. Laila har ju alltid varit bra, säger han till Expressen.

Något som även Carl-Jan Granqvist håller med om.

– En är professionell och bra, men hela programmet går ut på att amatörer ska lära sig dansa och därför borde Magnus vinna.

Men Laila Bagge slår ifrån sig. Att hon inte skulle vara värd att vinna bara för att hon dansat tidigare ger hon inte mycket för.

– Alla får tycka som de vill. Även om jag har danserfarenhet, så betyder inte det att jag inte har kämpat lika mycket. Jag har skadat höften, fått en inflammerad arm och har varit i träningslokalen lika mycket som Magnus. Om inte mer. Är inte mitt arbete värt något? Jag har också utvecklats, även om det kanske inte syns på samma sätt, säger hon enligt Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!