Laila Bagge stoppas i Let's Dance

Blondinen ville storsatsa inför sin finaldans. Nu stoppas hon av TV4.


Det börjar dra ihop sig till final och de två kombatanterna Magnus Samuelsson och Laila Bagge, smider planer. Allt för att vinna Let's Dance. Men nu har det gått för långt. TV4 väljer att gå in och stoppa Laila Bagges dödsföraktande nummer.

- Vi gillade idén, och genomförde tester då vi kontrollerade taket och riggarna. Men det hade inte funkat. Och kan vi inte garantera säkerheten, då blir det inget, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent på TV4.

Idén som Bagge och hennes danspartner Tobias Wallin arbetat på en längre tid, gick ut på att Laila skulle snurra sig ned i tygskynken från taket som en cirkusakrobat.

- Vi ville göra något med skynken som hänger i taket som man dansar i. Det var Tobias tanke. Han tyckte att "det är inte så farligt". Det är bara att binda fast sig och snurra lite, säger Laila till Aftonbladet.

Själv har hon ingen förståelse för att det här skulle vara farligt eller mer riskabelt än något paret tidigare vågat sig på.

- Av allt vi har gjort. Jag har i stort sett stått raklång på Tobias axlar, upp och ned där man kan slå över. Det är ingen skillnad på det och att hänga i några skynken. Du behöver inte göra det tio meter från golvet, det räcker med två. Det beror ju på hur Tobias hade koreograferat det där, säger hon enligt Aftonbladet.

Kanske har hon rätt. Avgör själv. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!