Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Oviss framtid för Vimmelmamman

- 17/04/2009, 07:08 -

I levern fanns metastaser, men trots det kan hon vara botad.

Vimmelmamman Lotta Gray fortsätter sin kamp mot tjocktarmscancern. Men under torsdagen fick hon ett besked som hon verkligen inte ville få från sin läkare. Under hösten upptäckte man nämligen förändringar i hennes lever, varpå man beslutade sig för att operera bort delen där förändringarna satt.

Och resultaten visade att det fanns metastaser i hennes lever. I sin blogg berättar hon om hur läkaren förklarade vad man funnit.

"Det var metastaser vi fann. Av de fem förändringarna så var fyra metastaser. Sedan har vi upptäckt ytterligare en liten, liten förändring som vi nu måste punktmarkera och se åt vilket håll den sticker. Mycket osäkert om det är en metastas", skriver hon på sin blogg.

Dock försöker Gray hålla modet uppe, eftersom det också kan vara så att cancern är borta för gott.

"Jag försöker ta fasta på vad Bengan sa 'Det kan ju faktisk vara så att du är botad nu' och aldrig har väl en sträng, barsk kirurg tet sig mer strålande och vacker än då," skriver hon i bloggen.

Skrivet av: