Oviss framtid för Vimmelmamman

I levern fanns metastaser, men trots det kan hon vara botad.


Vimmelmamman Lotta Gray fortsätter sin kamp mot tjocktarmscancern. Men under torsdagen fick hon ett besked som hon verkligen inte ville få från sin läkare. Under hösten upptäckte man nämligen förändringar i hennes lever, varpå man beslutade sig för att operera bort delen där förändringarna satt.

Och resultaten visade att det fanns metastaser i hennes lever. I sin blogg berättar hon om hur läkaren förklarade vad man funnit.

"Det var metastaser vi fann. Av de fem förändringarna så var fyra metastaser. Sedan har vi upptäckt ytterligare en liten, liten förändring som vi nu måste punktmarkera och se åt vilket håll den sticker. Mycket osäkert om det är en metastas", skriver hon på sin blogg.

Dock försöker Gray hålla modet uppe, eftersom det också kan vara så att cancern är borta för gott.

"Jag försöker ta fasta på vad Bengan sa 'Det kan ju faktisk vara så att du är botad nu' och aldrig har väl en sträng, barsk kirurg tet sig mer strålande och vacker än då," skriver hon i bloggen.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Kungliga Operan ställer in efter olycka

Rickard Sjöberg svarar på hånet för sin klädsel: "Det var ju..."

Rickard Sjöberg och hustrun Annika Sjöberg hamnade vid "modellbordet" med bland andra Marcus Schenkenberg. En detalj på bilden fick en följare att reagera...

Liljestrand: Ska bli ett läsande land på nytt

Efter otaliga krislarm kom nyligen en rapport som visar att barns läsning ökar. Nu vill kulturminister Parisa Liljestrand (M) se att hela samhället sluter upp för att fortsätta trenden. Att se till att vi blir ett läsande land på nytt är en av regeringens viktigaste uppgifter, säger hon till TT.

Desiré Inglanders kaxiga hån mot Armand Duplantis 

I en video på Tiktok fylld med bilder på Armand Duplantis, passar Desiré Inglander på att håna – och hylla – sin pojkvän.

Nassim Al Fakir talar ut – mamman var med i kända ökända sekten

1 timme sedan
Nassim Al Fakir öppnar upp sig om sin barndom och mamman som blev Jehovas vittne. Det blev starka känslor i programmet Över Atlanten.

Cher anklagas för att ha kidnappat sin son

2 timmar sedan
Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.