Stockholm

Rösta fram bloggare - vinn lyxcheck!

Nyheter24:s läsare korar Sveriges bästa mode- och lifestyleblogg. Var med och rösta - under hela februari. Vinn ett presentkort på 15 000 kronor hos Nathalie Schuterman.


Läs mer

OBS - Tävlingen är avslutad.

Vad: Nyheter24:s stora bloggtävling – ärligast och härligast!

Varför: Nyheter24 älskar bloggar. Några gillar vi särskilt mycket och dem vill vi belöna. Därför har Nyheter24 samlat ihop de bloggar vi älskar, bryr oss om, provoceras av eller tycker är de allra mest intressanta inom mode och livsstil – just nu. Framöver kommer också bloggar i helt andra kategorier att prisas för sina sajter.

Hur: Svara rätt på de tre Lindsay Lohan-relaterade tävlingsfrågorna OCH skriv ihop en motivering till varför just du ska kamma hem ett presentkort på 15 000 kronor från Nathalie Schuterman. Nathalie Schuterman har precis öppnat sin webbshop (klicka för att kolla deras sortiment!) där de säljer väskor, kläder och mycket mer från internationella modehus som Lanvin, Marc Jacobs, Balenciaga, Givenchy och Yves Saint Laurent.

1. Vad är Lindsay Lohans fullständiga namn?

2. När är Lindsay Lohan född?

3. Nämn minst en film hon varit med i.

Skicka mejlet till tavling@nyheter24.se och glöm för guds skull inte att lämna ditt namn och telefonnummer.

När: Tävlingen avslutas den 28 februari, så skynda in med ditt tävlingsbidrag...

Men vad vinner man då? Den bloggare som vinner belönas inte bara med ära och läsarnas kärlek – dessutom kommer vinnarbloggen att få ett presentkort på Nathalie Schuterman värt 15 000 kronor. Dessutom kommer en av dem som röstar, registrerar sig och svarar på frågan få ett exakt likadant presentkort...Inte helt illa va?

Lycka till önskar Nyheter24!

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av en jury. Juryns beslut kan inte överklagas.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.