Lars Ohly grillad i Parlamentet

Rött och blått försökte värva vänsterpartiets ledare Lars Ohly.


Vänsterledaren Lars Ohly är den i riksdagskorridorerna som brukar ha närmast till skratt. Därför kom det kanske inte som en överraskning att han grillades i söndagens avsnitt av Parlamentet i TV4.

Johan Rheborg, jag är inte kommunist, dundrade Ohly, när det röda och det blåa laget försökte värva honom.

Rheborg nöjde sig däremot inte med det utan fortsatte på kommunistspåret. David Batra passade också på att ge en gliring till det rödgröna samarbetet.

– Det skulle vara lätt för dig att anpassa dig till vårt lilla parti, det skulle inte vara någon stor omställning jämfört med att samarbeta med sossarna och miljöpartiet. Vi håller inte heller med dig om någonting, sa David Batra i det blåa laget.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.