Måndag 5 Dec
Stockholm

"Jag vill ha tillbaka mina barn"

Debbie Rowe kräver vårdnaden om Michael Jacksons barn.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det verkar upplagt för en infekterad vårdnadstvist mellan Michael Jacksons familj och hans exfru Debbie Rowe. Det hela gäller de två barnen Paris Katherine och Prince Michael Jr som är Rowes biologiska barn men som hon ska ha avsagt sig vårdnaden över. En procedur som aldrig genomfördes enligt lagen och nu har Debbie Rowe all rätt till vårdnaden om barnen. Att det i potten ligger en ansenlig summa pengar från stjärnans dödsbo bådar även det för en långdragen konflikt.

– Hon sa att hon skulle ha full vårdnad över dem. Hon sa att hon var helt beredd på att gå hela vägen och kämpa i rätten, ska Debbie Rowe ha sagt bara två dagar innan Michael Jacksons bortgång, enligt The Sun.

– Hon vet att det kommer att vara en hård rättslig process och hon vet att Michaels mamma inte kommer att överlämna barnen självmant. Men hon är deras biologiska mamma och kommer att göra allt för att få dem tillbaka, fortsätter en vän till Rowe att berätta.

Redan i december ska hon ha kontaktat juridiska ombud för att starta en vårdnadstvist. Det var läkarnas besked om att Michael Jackson led av kronisk lungsjukdom och bara hade månader att leva, som fick Debbie Rowe att agera. Hon krävde mer umgänge med barnen något som nu övergått till ett krav om full vårdnad.

– Vid jul ville hon bara återskapa kontakten med dem men nu vill hon ha full vårdnad, säger en vän enligt The Sun.

Och det verkar som att hon kommer att fortsätta hålla på det bisarra i barnens uppfostran. Debbie Rowe blev nämligen rasande när hon såg bilder på barnen utan masker.

– Maskerna var min idé inte Michaels. Jag fick ta emot kidnappningshot när de var bebisar. Jag ville inte att de skulle bli igenkända. Jag är inte glad över att de har fotograferats utan masker, kommenterade Rowe bilderna i en intervju.

Michael Jackson själv har också fått ta emot hård kritik i rollen som pappa. I synnerhet i november 2002 då han filmades när han höll nyfödde Prince Michael II över ett balkongräcke.

– Debbie har alltid hållit kontakten med dem och Michael. Det är en udda relation men sen är ju också allt kopplat till Michael udda, avslutar vännen till The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.