Måndag 19 Apr
Stockholm

Kvinnans bolån slopas

Den 90-åriga kvinnan som sköt sig själv när hon skulle vräkas får flytta hem igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 rapporterade i går om Addie Polk som sköt sig själv när hon skulle vräkas från sitt hem i Ohio. Den 90-åriga kvinnan sköt sig själv med två skott i onsdags, när inkasserare kom för att vräka henne ur hemmet. Det amerikanska Federal National Mortgage Association kommer att bortse från Addie Polks bolån.

Man ska ha försökt evakuera den djupt skuldsatta Addie Polk 30 gånger innan hon sköt sig själv. Hon ska aldrig ha öppnat dörren när ombudsmännen knackat på.

Många privatpersoner och företag ska ha hört av sig för att vilja hjälpa Addie Polk.

–Vi kommer att utvärdera vad som är bäst för henne, sa kommunfullmäktiges ordförande i Akron, Marco Sommerville. Om hon mår tillräckligt bra och kan flytta hem igen, tycker jag vi borde försöka hjälpa henne med det. Om inte, så behöver vi hitta en annan plats för henne att bo i. Så hon slipper oroa sig över det här igen.

–Hon älskar det huset. Jag hoppas att hon kan flytta tillbaka, sa grannen Robert Dillon. Dillon och Polk har varit grannar i 38 år. Det var Dillon som upptäckte att Addie skjutit sig själv.

Robert Dillon. berättar att många i kvarteret har blivit vräkte.

–Många hus står tomma här. Jag kommer att ha två tomma hus till grannar. Det gör mig inte glad, för vi var goda vänner och bra grannar som ställde upp för varandra, säger Dillon till CNN.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela