Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Berlusconis fru begär skilsmässa

Nyheter | 03/05/2009 15:58

– Jag kan inte vara ihop med en man som träffar minderåriga, säger Veronica Lario.

Den italienske premiärministern Silvio Berlusconi är ökänd för sina utomäktenskapliga eskapader. Men nu har han gått över gränsen. När 73-åringen valde att gå på en 18-årig beundrarinnas födelsedagskalas fick frugan nog. 19 års äktenskap är på väg att ta slut.

– Jag kan inte vara ihop med en man som träffar minderåriga, säger Veronica Lario till La Reppublica.

Kallas "papi"

Den "minderåring" som Lario hänvisar till sägs vara Noemi Letizia från Neapel. Letizia sägs ha skickat lättklädda till premiärministern för att övertala "papi", som hon kallar honom, att komma till kalaset. Något som hon lyckades med.

– Jag ser min mammas ögon glittra och hon säger "en överraskning". Sedan, medan ljuset är släckt , öppnas dörren och där är han, pappsen, min andra pappsen, säger Letizia enligt La Reppublica som också publicerar bilder på den unga damen.

"Personligt"

Berlusconi har ännu inte personligen kommenterat händelsen, men enligt advokaten är det ett personligt ärende.

–Detta är ett strikt personligt ärende. Alla sådana här fall är smärtsamma, speciellt när de handlar om familjeangelägenheter. Premiärminister har för tillfället inga kommentarer.

För Lario är det däremot slutsnackat.

– Jag är tvungen att ta det här steget, säger Lario till La Stampa.

Nu återstår det att se hur mycket Berlusconi släpper loss nu när han återigen är en ungkarl.

Skrivet av: