Måndag 25 Okt
Stockholm

Hollywood för homoäktenskap

Hollywoodstjärnor sluter upp i protester mot Proposition 8.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LOS ANGELES. Flera stjärnor slöt upp med tusentals arga protestanter som i går och under onsdagen demonstrerade mot Proposition 8 - lagen som förbjuder samkönade äktenskap.

Några av dem var Ellen DeGeneres, Rosie O'Donnell, Melissa Etheridge och Madonna som uttryckt sin ilska på nätet, i teve och på scen. Sean Penn gav sin syn på lagen på röda mattan utanför Plaza Hotel.

– Jag tycker att det är en bra idé att ställa upp och protestera. Det är en skamfull lag det här, sa Penn.

Ellen DeGeneres öppnade sin show med att prata om en demonstration.

– Precis innan jag gick ut hit såg jag på nyheterna att det är en jättestor fridfull demonstration på gatorna. Jag supportar er, om jag inte var här skulle jag vara med er på plats.

Lindsay Lohans brutta Samantha Ronson bloggade i torsdags kväll att hon var förvånad över Kaliforniens öppenhet mot djur men inskränkta syn på homosexuella.

– Jag antar att människor bryr sig mer om boskap än om sina medmänniskor, och det gör mig ledsen. Ja, det gör mig glad att kycklingar får mer utrymme och bättre villkor i sin väntan på att dö. Men jag tycker att det är skrämmande att folk visar med empati för morgondagens mat är för kocken, skriver Samantha Ronson i sin blogg, enligt Yahoo News.

Se klipp från demonstrationerna i Hollywood

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela