Det bästa laget i Fantasy Premier League (FPL) just nu innehåller många spännande spelare med hög poängpotential.
Det bästa laget i Fantasy Premier League (FPL) just nu innehåller många spännande spelare med hög poängpotential. - Foto: Beate Oma Dahle / Jon Super

Fantasy Premier League: Här är det bästa laget du kan ha just nu – enligt AI

Runda fem i årets Fantasy Premier League-säsong ligger precis runt hörnet. Här är det bästa laget du kan ha just nu – enligt AI.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Artificiell intelligens (AI) har nu valt ut det optimala laget för de kommande rundorna i Fantasy Premier League 2023/24, som nämnt av Dexerto. AI:n har baserat sina val på statistik och nyckeldata för att ge spelarna den bästa möjliga starten efter den internationella pausen.

Fantasy Premier League: Här är de 3 största misstagen att undvika inför deadline

Så ser det bästa laget ut i Fantasy Premier League just nu

De första fyra veckorna av säsongen har passerat, och det är dags att göra några justeringar i ditt lag. Många spelare har visat upp en strålande form, medan andra inte har levt upp till förväntningarna och bör bytas ut.

Att välja de bästa budgetalternativen på mittfältet, samtidigt som man försöker hitta starka, prisvärda försvarare och anfallare, kan vara en utmanande uppgift, särskilt med de prisförändringar som sker under den internationella pausen.

AI:n, som har utvecklats av FantasyFootballHub, har dock gjort det kluriga jobbet åt dig. Nedan följer det lag som AI:n föreslår för de kommande fem veckorna:

  • Målvakter: Turner (NFO), Sanchez (CHE)
  • Försvarare: Trippier (NEW), Ruben Dias (MCI), Chilwell (CHE), Burke (LUT), Andersen (LUT)
  • Mittfältare: Rashford (MUN), B. Fernandes (MUN), Mbeumo (BRE), Saka (ARS), Maddison (TOT)
  • Anfallare: Haaland (MCI), Jackson (CHE), Archer (SHU)

Detta lag är tungt viktat mot spelare från Manchester United, Chelsea och Manchester City. Det kan också komma att ändras under veckan som alltid, beroende på skador och andra lagnyheter.

Om du vill ha ett lite annorlunda lag kan du överväga att ta med spelare som Son (9.1m) eller Raheem Sterling (7.1m) i ditt lag, då båda har sett vassa ut på senaste.

LÄS MER: Fantasy Premier League 23/24: Här är spelarna du MÅSTE ha i ditt lag

/