José Mourinhos mannar ligger redan fem poäng efter ärkerivalen Barcelona...
José Mourinhos mannar ligger redan fem poäng efter ärkerivalen Barcelona... - Foto: AP/SCANPIX
... Som vann med 2-1 mot Osasuna efter två mål av Lionel Messi.
... Som vann med 2-1 mot Osasuna efter två mål av Lionel Messi. - Foto: AP/SCANPIX

Fiaskostart för Real Madrid

Real förlorade derbyt mot Getafe - och ligger redan fem poäng efter Barcelona.

GETAFE. Real Madrid följde upp 1-1 mot Valencia med att förlora med 2-1 borta mot Getafe. Nu ligger "Los Blancos" fem poäng efter ärkerivalerna Barcelona.

Gonzalo Higuain gav visserligen Real Madrid ledningen i den 27 minuten. Men sedan blev det desto tyngre för José Mourinhos lag. I  den 53 minuten nickade Getafes Juan Valera in 1-1 och med kvarten kvar kontrade Abdelaziz Barrada in 2-1.

Messi(as) gjorde det igen

"Blaugrana" hade det svettigt i Pamplona och låg under med 1-0 fram tills den 76 minuten då Messi styrde in bollen i öppet mål efter att Alexis Sanchez hade snappat upp bollen från Osasuna-försvaret.

Fyra minuter senare bredsidade argentinaren in Barcelonas segermål.

Katalanerna har nu vunnit sina två första matcher i La liga.