Här blir Ronaldo psykolog

Att fotbollsspelare får ställa upp på en del absurda jippon är inget nytt. Men frågan är om inte Christiano Ronaldos psykologförsök tar priset i stelhet.


Det sägs - ord för ord

Ronaldo:
– Jag kan säga en sak. En sak som jag ...Jag har följt din berättelse och det finns en sak som jag vill säga från botten av mitt hjärta. Jag tror i livet att varje människa ska kunna förlåta. Att ha ett bättre liv från och med nu och eftersom livet är så kort, kommer att bli bättre om du förlåter

Kvinnan:
– Vill du veta vad du har skrivit

Ronaldo:
– En stor puss till min vän, Maria

Ronaldo:
– Jag har en present till henne. Jag hoppas att jag kan hjälpa dig och din familj. Ett halsband.

Äldre dam:
– Om du kan öppna det här kuvertet och förlåta.

MADRID. Exakt vad som händer i klippet du snart ska få se är ganska oklart. Christiano Ronaldo är av någon anledning med i ett spanskt program i rollen som psykolog. 

Främst verkar det handla om att han ska få applåder i var och varannan sekund, men den 27-årige portugisen visar sig även vara en känslig kille som kommer med både bra relationstips och presenter. 

"Jag har följt dig"

Real Madrid-stjärnan tittar kvinnan som behöver hjälp djupt in i ögonen och säger:

– Jag kan säga en sak, jag har följt din berättelse. Det finns en sak som jag skulle vilja säga, från botten av mitt hjärta. Jag tror att varje människa i livet ska kunna förlåta.

Han fortsätter:

– Att få ett bättre liv från och med nu. Och eftersom livet är så kort kommer det bli bättre om du förlåter.

Ger bort en boll

Och sedan, i sann psykologanda, kickar han en fotboll några gånger som han sedan signerar och ger till kvinnan som är i desperat hjälp. 

– Vill ni veta vad han har skrivit på bollen? frågar kvinnan publiken.

– En stor puss till min vän, Maria, säger Christiano Ronaldo och publiken jublar.

Håll dig till fotbollen

Nej du, Ronaldo. Det bästa är nog om du lämnar den djupgående psykoanalysen till Sigmund Freud eller Dr Phil. För någon pyskolog är du nog inte, men Nyheter24 tackar såklart för det friska försöket.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!