Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ulf Dahlén till sjukhus

Sport | 13/10/2008 07:37

Frölundatränaren förd till sjukhus med ambulans. Hade för hög och onormal puls.

Det var efter storförlusten mot Luleå i torsdags som 41-åringen fick föras till sjukhus. Pressen på ledarna var enorm efter ännu en förlust. Läkarna som undersökte tränaren hittade inga fel och Dahlén kunde pusta ut. Däremot kan den höga pulsen ha berott på något annat menar Dahlén.

–Jag kollade upp det som hände och läkarna tror att jag hade druckit för många koppar kaffe. Nu har jag blivit beordrad att dricka mindre kaffe. Vi har alltid en termos med kaffe stående i närheten och det är kanske inte så bra, säger Dahlén.

Dahlén och Frölundas general manager Kent Norberg stannade kvar i Luleå över natten och anslöt till resten av laget dagen efter i Stockholm. Där fick Frölundatränaren chansen att uppsöka sjukhus för att vara på den säkra sidan.

–När Ulf kom till Stockholm ville vi ha ytterligare en åsikt om hans hälsa. Vi vill vara seriösa och inte riskera något. Ulf fick åka till sjukhus i Stockholm på fredagen för att göra en extra kontroll av hjärtat, säger Mats Ahdrian, klubbdirektör i Frölunda Indians till Aftonbladet.

Trots dramat kommer Dahlén fortsätta att träna Frölunda. I kväll tar de emot Brynäs i Scandinavium.

Skrivet av: