Skön vinst för Frölunda - fortsatt kris i Modo

4-2 mot krislaget Modo.

Det var en sprakande inledning på matchen där det faktiskt var Modo som styrde och ställde till en början. Man bjöds in i matchen av den vanligtvis så säkra Johan Holmqvist som var ute på villovägar. Inte oväntat att det var Mats Zuccarello-Aasen som var rätt man på rätt ställe.

- Vi får ett flytmål i början. Det är j-vligt bra av Per-Åge Skröder. Då är det bara att skjuta. Det är tur att den går in, säger Zuccarello Aasen i ppv.

Efter det kom en utvisning och det är alltid svårt att försvara sig i matchens första box play, så också här även om det gick bra i 1:59 min. Sedan var Klingberg framme och satte kvitteringen.Tommi Kallo gav sedan Frölunda ledningen. Perioden slutade 2-1 till Frölunda.

I andra fick Modo en snabb kvittering. Efter en plötslig spelvändning kunde Josh Green trycka in pucken bakom Holmqvist.

– Vi höjde oss betydligt från den första. Det verkar som att de är nervösa tycker jag. Med tanke på vår situation är vi nöjda med 2-2 i Skandinavium, säger Modos lagkapten Per Svartvadet i ppv efter andra perioden.

Men i tredje var olyckan framme för Modo igen. Martin Röymark slängde iväg en backhand med ryggen mot mål och pucken smet in mellan benen på stackars Michal Zajkowski.

I slutskedet avgjorde Fredrik Pettersson som enkelt kunde lägga pucken i tom kasse.