Torsdag 26 Maj
Stockholm

Timrå jagar Brynäsforward

1 av 2
Sebastian Lauritzen kan vara på väg hem till Medelpad igen
2 av 2
Sebastian Lauritzen kan vara på väg hem till Medelpad igen. Foto: Bildbyrån

Vill ha "hem" Sebastian Lauritzen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Han har inte spelat för Timrå sedan säsongen 2002/03, men nu kan Sebastian Lauritzen vara på väg hem till Medelpad igen. Enligt dagbladet.se är Timrå en av fyra klubbar som är på jakt efter Brynäsforwarden när han kontrakt löper ut efter säsongen.

- Det handlar om en spelare som haft en positiv utveckling under de senaste säsongerna. Sedan han kom till Brynäs framför allt. Han är en intressant hockeyspelare, och det är klart att vi är intresserade. Han kommer ju från orten också, säger sportchefen Stefan Lindqvist till tidningen, men vill inte bekräfta att klubben tänker erbjuda 26-åringen ett kontrakt.

- Jag tycker att det är för tidigt att gå ut och börja prata om det.

Senastian Lauritzen har haft en brokig karriär, men han fått sitt definitiva elitseriegenombrott sedan han kom till Brynäs förra säsongen. I år var han tvåa i Gävlelagets interna poängliga när han drabbades av en knäskada tidigare i månaden. På 37 matcher har vänsterforwarden gjort 22 poäng (7+15).

- Jag tycker att det är roligt att det börjar bära frukt nu efter allt hårt jobb han lagt ner, säger Stefan Lindqvist om Njurundasonen.

Hockeysverige.se

Kommentera
Kopiera länk
Dela