1 av 3
2 av 3
3 av 3

"Skellefteå AIK är väldigt attraktivt"

Granak vill stanna i Sverige.


Han tillhörde elitseriens bästa backar innan juluppehållet. Därefter gick det trögare för slovaken Dominik Granak. Nu har hans Rögle blivit degraderat till allsvenskan och en fortsättning i Ängelholm är således borträknad.

I stället verkar 26-åringen intresserad av att flytta norrut och spela för Skellefteå.

- Det är absolut störst chans att jag stannar i Sverige. Jag trivs väldigt bra här och gillar både ligan och landet väldigt mycket. Skellefteå AIK är väldigt attraktivt för mig och jag vill hellst veta så snabbt som möjligt vart jag ska spela nästa år. Förra säsongen blev det klart väldigt sent och jag gillar inte den ovissheten, säger den offensivt lagde backen till folkbladet.nu.

- Jag känner Christian Söderström, Petr Tenkrat, Ivan Majesky, Tomas Surovy och Pavel Skrbek i laget redan och de verkar tycka att det är en riktigt bra klubb och stad att leva hockeyliv i. Jag är glad att nämnas runt lag som Skellefteå och det vore en vore en bra lösning för mig personligen.

Dominik Granak svarade för tio mål och 29 poäng på 50 elitseriematcher i Rögletröjan. I kvalserien stod han för sju assist på tio matcher.

Hockeysverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!