Publiken flockas knappast till deras matcher.
1 av 2
Publiken flockas knappast till deras matcher. - Foto: ADAM IHSE/SCANPIX
Det har inte gått bra för Frölunda den här säsongen.
2 av 2
Det har inte gått bra för Frölunda den här säsongen. - Foto: Stefan Jerrevång/SCANPIX

"Framgång Frölunda" har lösningen till krisen

Så ska supporterfalangen rädda krisklubben.


Goa Gubbar

Daniel Persson, Nyheter24:s Frölundaexpert driver bloggen "Goa Gubbar" där han skriver om allt mellan himmel och jord som rör Frölunda Indians.

Där kan du ta del av allt från svidande kritik till underhållande matchrapporter och ni kommer till bloggen här.

GÖTEBORG. Under tisdagen riktade Nyheter24:s Frölunda-expert, Daniel Persson, hård kritik mot supporterfalangen "Framgång Frölunda".

Bloggaren menade att de inte har några som helst konkreta idéer på hur man ska kunna vända på den ekonomiska och spelmässiga krisen.

"Thomas Hedberg som upprorsmakaren heter vill ändra på allt nu direkt. Men, och nu kommer vi till det stora problemet, han har inte presenterat några nya namn som man kan ha som alternativ till styrelse", skrev han på sin blogg.

Men nu har falangen presenterat sin lösning.

Två före detta spelarprofiler, Leif Nilsson och Kurt Carlsson, ska gå in i styrelsen direkt och en helt ny valberedning ska utses. Dessutom ska det ske ett ordförandeskifte redan under sommaren.

– Vi har lyssnat och diskuterat och kommit fram till det här förslaget, säger klubbens hedersordförande Kenneth Orrgren till Expressen.

Den 68-årige Orrgren är den som har fört diskussionerna med Thomas Hedberg, och kommit fram till kompromissen som ska få Frölunda tillbaka upp på fötterna.

– Jag upplever det som att alla inblandade parter har medverkat i denna process för föreningens bästa, säger han till Expressen.

Dessutom har Orrgren, som var ordförande i Frölunda mellan 1984 till 1993, erbjudit sig själv att ställa upp som valberedningens ordförande.

Det är i alla fall uppenbart att det finns två parter som kämpar mot samma sak - men på helt annorlunda sätt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!