Timrå slog Frölunda med 3-1.
Timrå slog Frölunda med 3-1. - Foto: ERIK MÅRTENSSON/SCANPIX

Timrås jätteskräll - sänkte serieledaren

Timrå vann över Frölunda - men är fortfarande sist.

TIMRÅ. Kris och jumbo - men på lördag slog Timrå till med en ordentlig skräll hemma mot serieledaren Frölunda. Det var toppen mot botten i dess fulla bemärkelse när lagen drabbade samman. Men trots att det var hemmalaget som inte hade vunnit på fem matcher, så var det just krislaget som tog kommandot i matchen.

Ilkka Pikkarainen gav hemmalaget ledningen blott fyra minuter in i matchen. En ledning som dock skulle komma att kvitteras i mitten av mellanperioden.

Men TIK kom dock tillbaka till sista perioden och när Simon Önerud satte 2-1 med mindre än tio minuter kvar att lira, började hoppet sprida sig bland hemmafansen. Och när Jonathan Hedström sedan satte 3-1 med bara sekunderna kvar var saken klar.

Trots segern behåller Timrå jumboplatsen och de har fortfarande fyra poäng att hämta in för att klättra över nedflyttningsplatsen.