Danielsson Modos hjälte igen - kvitterat i kvarten

Det dröjde ända in till sudden death. Men till slut kunde Nicklas Danielsson avgöra hemmadrabbningen mot Skellefteå AIK och kvitterade till 2-2 i matcher.

Modo - 1 - 0 Skellefteå AIK

Fjärde perioden: 1-0 (2.40) Nicklas Danielsson (Per-Åge Skröder, Rob Schremp) EQ

7. Skellefteå AIK-Modo 2012-03-22

ÖRNSKÖLDSVIK. Han har avgjort flera gånger förr. I dag slog Nicklas Danielsson till igen när han satte det så viktiga 3-2-målet mot Skellefteå AIK i sudden death - och såg till att det nu är kvitterat till 2-2 i matcher.

– Det var ruggigt skönt. Vi hade några chanser med vi hade bränt dem, säger segermålskytten till Canal Plus.

Precis som den senaste matchen dröjde det länge innan matchen avgjordes. Efter tre mållösa perioder gick matchen till sudden death där Modos sylvasse poängkung Nicklas Danielsson avgjorde - efter bara några minuter.

Kvitterat

Den 1-0-segern innebär att det nu är utjämnat till 2-2 i matcher och att Modo fortfarande har en klar chans att gå vidare till nästa omgång. Men en svår bortamatch väntar för Ulf Samuelssons mannar, som dock har bevisat att de mycket väl kan sänka Skellefteå på Kraft Arena.