Alex Emilio Timossi Andersson

Attacker, IF Brommapojkarna
Ålder: 22 år
Längd: 170cm
Vikt: 70kg
Alex Emilio Timossi Andersson (född 19 januari 2001) är en svensk professionell fotbollsspelare som spelar som ytter för Allsvenskan-klubben IF Brommapojkarna.

Alex Emilio Timossi Andersson är en ung svensk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 19 januari 2001 och spelar för närvarande som ytter för IF Brommapojkarna i Allsvenskan, den högsta fotbollsligan i Sverige.

Andersson är känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet på planen. Han har visat prov på imponerande spel och har potential att bli en framstående spelare inom svensk fotboll. Trots sin unga ålder har han redan gjort ett starkt intryck på fotbollsscenen och har blivit en viktig del av sitt lag.

IF Brommapojkarna är en välkänd klubb inom svensk fotboll och har en lång historia av att utveckla unga talanger. Genom att spela för denna klubb får Andersson möjlighet att utveckla sina färdigheter och fortsätta sin fotbollsresa.

Med sin talang och dedikation har Alex Emilio Timossi Andersson potential att nå stora framgångar inom fotbollen. Han är en spelare att hålla ögonen på i framtiden och kan förväntas göra ännu större avtryck inom svensk fotboll.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - IF Brommapojkarna 8 1 1 2 0 7.09