Allan Mohideen

Defender, Utsikten
Ålder: 30 år
Längd: 178cm
Vikt: 79kg
Allan Mohideen är en professionell fotbollsspelare som spelar som högerback för Utsiktens BK. Han är född i Sverige och har representerat Iraks landslag.

Allan Mohideen är en svensk-irakisk fotbollsspelare som föddes den 11 november 1993. Han spelar för närvarande som högerback för Utsiktens BK, en fotbollsklubb i Sverige. Mohideen har haft möjligheten att representera Iraks landslag i internationella matcher.

Mohideen har visat sin talang och skicklighet som försvarsspelare genom att spela på högerbackspositionen. Han har utvecklat en stark förmåga att försvara och störa motståndarnas anfall. Hans snabbhet och tekniska förmåga gör honom till en viktig spelare i Utsiktens BK.

Född och uppvuxen i Sverige har Mohideen också starka band till Irak. Genom att representera Iraks landslag har han möjlighet att visa sin lojalitet och stolthet gentemot sitt ursprung. Han har också möjlighet att spela med och mot några av de bästa spelarna i världen.

Allan Mohideen är en lovande fotbollsspelare med en lysande framtid. Med sin talang och hängivenhet har han potentialen att bli en framstående spelare både på klubbnivå och internationellt. Genom att fortsätta utveckla sina färdigheter och visa sitt engagemang för sporten kan Mohideen nå stora framgångar i sin fotbollskarriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Utsikten 0 0 0 0 0