Douglas Augusto Soares Gomes

Midfielder, Nantes
Ålder: 26 år
Längd: 173cm
Vikt: 70kg
Douglas Augusto Soares Gomes är en brasiliansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Ligue 1-klubben Nantes. Han föddes den 13 januari 1997.

Douglas Augusto Soares Gomes är en ung och lovande brasiliansk fotbollsspelare. Han har gjort sig ett namn som en skicklig mittfältare och har blivit en viktig spelare för sin klubb, Nantes, i den franska ligan Ligue 1.

Gomes föddes år 1997 och har redan visat prov på sin talang och potential. Han har en imponerande teknik och spelintelligens, vilket gör honom till en viktig länk mellan försvaret och anfallet för sitt lag.

Som mittfältare är Gomes ansvarig för att både försvara och anfalla. Han är skicklig på att bryta motståndarnas anfall och distribuera bollen till sina medspelare. Samtidigt är han också en farlig offensiv kraft och har förmågan att göra mål och skapa chanser för sitt lag.

Gomes har gjort ett bra intryck på Nantes och har blivit en favorit bland fansen. Hans snabbhet, teknik och arbetskapacitet gör honom till en viktig spelare för laget. Han har också visat prov på ledarskap och mognad på planen, trots sin unga ålder.

Med sin talang och potential har Gomes en lovande framtid framför sig. Han har redan visat att han kan konkurrera på högsta nivå och har potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i världen. Det blir spännande att följa hans karriär och se hur långt han kan nå i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik