Xeber Alkain Mitxelena

Attacker, Alaves
Ålder: 26 år
Längd: 174cm
Vikt: 69kg
Xeber Alkain Mitxelena är en spansk professionell fotbollsspelare född den 26 juni 1997. Han spelar som yttermittfältare för Deportivo Alavés.

Xeber Alkain Mitxelena är en ung och lovande fotbollsspelare från Spanien. Han föddes den 26 juni 1997 och har gjort sig ett namn som en skicklig yttermittfältare. För närvarande spelar han för Deportivo Alavés, en fotbollsklubb i Spanien.

Som yttermittfältare är Mitxelena känd för sin snabbhet och tekniska skicklighet. Han är en viktig spelare för sitt lag och bidrar med sina förmågor både i anfall och försvar. Mitxelena har visat prov på sin talang genom att göra viktiga mål och assist under sin karriär.

Med sin unga ålder har Mitxelena fortfarande mycket potential att utvecklas och bli en ännu bättre spelare. Han har redan imponerat på fotbollsexperter och fans med sin prestation på planen. Med fortsatt träning och erfarenhet kan han förväntas göra ännu större framsteg i framtiden.

Deportivo Alavés är en välkänd fotbollsklubb i Spanien och Mitxelena har privilegiet att representera dem. Klubben har en stark historia och är känd för att ge unga talanger möjligheten att blomstra. Mitxelena har en ljus framtid framför sig och kan förväntas göra stora avtryck i fotbollsvärlden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik