Samuel Erik Oskar Brolin

Goalkeeper, AIK Stockholm
Ålder: 23 år
Längd: 202cm
Vikt: 85kg
Samuel Erik Oskar Brolin (född 29 september 2000) är en svensk fotbollsmålvakt som spelar för AIK.

Samuel Erik Oskar Brolin är en ung svensk fotbollsmålvakt som har gjort sig känt inom fotbollsvärlden. Han föddes den 29 september 2000 och har redan etablerat sig som en lovande spelare. Brolin spelar för AIK, en av de mest framstående fotbollsklubbarna i Sverige.

Som målvakt är Brolin ansvarig för att skydda sitt lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Han har visat imponerande färdigheter och talang inom positionen och har blivit en viktig del av AIK:s laguppställning.

Brolin har potentialen att bli en framstående målvakt i framtiden och har redan fått uppmärksamhet från fotbollsexperter och fans. Hans prestationer på planen har gjort honom till en spelare att hålla ögonen på och han förväntas fortsätta utvecklas och växa som fotbollsspelare.

Med sin unga ålder har Brolin en lång karriär framför sig och har möjlighet att nå stora framgångar inom fotbollen. Han har redan visat prov på sin talang och med fortsatt träning och erfarenhet kan han bli en av de bästa målvakterna i Sverige och kanske till och med internationellt.

Samuel Erik Oskar Brolin är en spännande spelare att följa och det kommer vara intressant att se hur hans karriär utvecklas i framtiden.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Allsvenskan

2024 - AIK Stockholm 0 0 0 0 0
2024 - Kalmar FF 6 0 0 0 0 7.02