Erick Brendon Pinheiro da Silva

Midfielder, Östersunds FK
Ålder: 28 år
Längd: 173cm
Vikt: 66kg
Erick Brendon Pinheiro da Silva (född 23 maj 1995), allmänt känd som Erick Brendon, är en brasiliansk professionell fotbollsspelare som spelar som mittfältare för Östersunds FK.

Erick Brendon är en ung brasiliansk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn i fotbollsvärlden. Han föddes den 23 maj 1995 och har sedan dess visat sin talang och skicklighet på fotbollsplanen. Han är mest känd för sin roll som mittfältare och spelar för närvarande för Östersunds FK.

Erick Brendon har en imponerande karriär framför sig och har redan gjort ett stort intryck på fotbollsscenen. Han har visat sin förmåga att kontrollera spelet och skapa målchanser för sitt lag. Med sin snabbhet och tekniska skicklighet är han en viktig tillgång för Östersunds FK.

Som en brasiliansk spelare har Erick Brendon också ärvt den typiska brasilianska spelstilen, som präglas av kreativitet och teknik. Han har förmågan att dribbla förbi motståndare och skapa farliga målchanser. Hans närvaro på mittfältet ger laget en stabil och pålitlig spelare som kan bidra till både försvar och anfall.

Erick Brendon är en spelare att hålla ögonen på i framtiden. Med sin talang och passion för fotboll har han potentialen att bli en av de bästa mittfältarna i världen. Hans framgångar på klubbnivå och eventuellt även på landslagsnivå kommer att forma hans framtid och göra honom till en framstående fotbollsspelare.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Superettan

2024 - Östersunds FK 0 0 0 0 0