Kévin N'Doram

Midfielder, Metz
Ålder: 27 år
Längd: 184cm
Vikt: 76kg
Kévin N'Doram är en fransk professionell fotbollsspelare född den 22 januari 1996. Han spelar antingen som defensiv mittfältare eller mittback för Ligue 1-klubben Metz. Han är son till den tidigare tchadiska fotbollsspelaren Japhet N'Doram.

Kévin N'Doram är en ung och lovande fotbollsspelare från Frankrike. Han föddes in i en fotbollsfamilj, med sin far Japhet N'Doram som tidigare spelade fotboll för Tchad. Kévin har följt i sin fars fotspår och har etablerat sig som en viktig spelare för Metz i Ligue 1.

N'Doram är en mångsidig spelare som kan spela både som defensiv mittfältare och mittback. Hans styrkor ligger i hans defensiva förmågor, där han är skicklig på att bryta motståndarnas anfall och vinna bollar. Han är också bra på att läsa spelet och positionera sig rätt för att stoppa motståndarna.

Som son till en tidigare fotbollsspelare har N'Doram haft fördelen att växa upp i en fotbollsmiljö och har fått tidig exponering för sporten. Han har utvecklat sin talang och har nu möjlighet att spela på den högsta nivån i Frankrike.

Med sin unga ålder och potential har N'Doram en lovande framtid framför sig. Han har redan visat sin förmåga att vara en pålitlig spelare för Metz och har potential att bli ännu bättre med tiden. Det blir spännande att följa hans fortsatta utveckling och se hur långt han kan nå i sin fotbollskarriär.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik